No Title

Hodgkinson & Co has designed the interior of Space NK’s new ground-floor extension in Covent Garden, London. The apothecary and beauty shop is linked to the basement’s mini department store by an illuminated staircase.

Hodgkinson & Co has designed the interior of Space NK’s new ground-floor extension in Covent Garden, London. The apothecary and beauty shop is linked to the basement’s mini department store by an illuminated staircase. `Opal glass wall panels continue the cool theme of the staircase mixed with stainless steel and maple,’ says Andrew Hodgkinson, who designed the basement a year and a half ago.

Latest articles

Remembering Jon Daniel: 1966-2017

We look back on the life and work of the Design Week columnist, independent creative director and social activist “who helped put black participation on the political map”.